Welkom bij Kinderfysiotherapie Maassluis

Specialist in Kinderfysiotherapie

Als team van de praktijk voor Kinderfysiotherapie Maassluis heten wij u van harte welkom op onze website. Wij hopen u met behulp van deze site van dienst te kunnen zijn met informatie over onze kinderfysiotherapeutische begeleiding.


Bekijk onze diensten    

Onze diensten

Kinderfysiotherapie

Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dit goed en verloopt dit bijna ongemerkt vanzelf. Maar bij sommige kinderen duurt het langer of wijkt de ontwikkeling af van wat gebruikelijk is.

Sensorische integratietherapie

Bij Sensorische (zintuiglijke) integratie wordt informatie die het kind opneemt met ogen, oren, neus, mond, spieren/gewrichten, huid en evenwichtsorgaan door de hersenen verwerkt.

Bekkenbodemtherapie

Kinderbekkenfysiotherapie is een gespecialiseerde fysiotherapie op het gebied van buik, bekken en bekkenbodem bij kinderen. Net als bij volwassenen kunnen ook bij kinderen stoornissen van de bekkenbodem optreden.

Gespecialiseerde zorg voor prematuren

Multidisciplinaire samenwerking

Wij zijn erg blij dat we als kinderfysiotherapeutisch team kunnen samenwerken met meerdere disciplines uit de gezondheidzorg. Door de nauwe samenwerking met de logopediste Sylvia van der Drift en de diëtiste Marjolein de Nie kunnen wij uw kind optimaal begeleiden.


Bekijk ons team